بانک اطلاعات دارویی

همه چیز درباره کلردیازپوکساید (لیبریوم)

همه چیز درباره کلردیازپوکساید (لیبریوم)

کلردیازپوکساید

کلردیازپوکساید برای درمان اضطراب و ترک الکل استفاده می شود.این دارو با عنوان  لیبریوم ® نیز نامیده می شود و بصورت کپسول و قرص با دوزهای 5 و 10 میلی گرمی در دسترس است.

کلردیازپوکساید از دسته داروهای بنزودیازپینی است که بواسطه ماده شیمیایی به نام گابا (GABA) کار می کند.

کلردیازپوکساید برای مدت کوتاه و اغلب فقط برای چند روز داده می شود. به دلیل احتمال وابستگی ، این دارو را نباید برای بیش از چهار هفته مصرف نمود.

محتوای صفحه (قابل کلیک)

  • 1  اثرات بنزودیازپین ها در بدن:
    • 1.1 موارد استفاده:
    • 1.2 عوارض جانبی:
    • 1.3 هشدارها:

 اثرات بنزودیازپین ها در بدن:

کاهش اضطراب : در دوزهای پایین، بنزودیازپین ها داروهای ضد اضطراب خوبی هستند.این داروها اثر ضد اضطراب خود را عمدتا از طریق افزایش انتقال گابا و در نتیجه مهار مدارهای عصبی در سیستم لیمبیک مغز اعمال می کنند.

اثرات آرام بخش و خواب آور : همه  بنزودیازپین ها  در دوزهای بالاتر دارای خواص آرام بخش و خواب آور هستند.

فراموشی :اختلال موقت حافظه با استفاده از بنزودیازپین ها بسیار شایع است( اختلال در توانایی فرد برای یادگیری و تشکیل خاطرات جدید) ولی تقریبا همیشه موقت است و با قطع دارو این حالت برطرف می شود.

ضد تشنج : بسیاری از بنزودیازپین ها فعالیت ضد تشنجی دارند و برخی از آنها برای درمان صرع  و سایر اختلالات تشنجی استفاده می شود.

شل کننده ی عضلانی : در دوزهای بالا ، بنزودیازپین ها باعث شل شدن اسپاسم ماهیچه های اسکلتی می شوند و این اثر را احتمالا با افزایش مهار پیش سیناپس در طناب نخاعی اعمال می کنند.

[divider]

موارد استفاده:

اختلالات اضطرابی : بنزودیازپین برای درمان علائم اضطراب ثانویه به وحشت ، اختلال اضطراب منتشر ، اختلال اضطراب اجتماعی ، اضطراب عملکرد ، اختلال استرس پس از سانحه ، اختلال وسواس و اضطراب شدید گاهی اوقات با ترس های خاص ، مانند ترس از پرواز موثرند.

این داروها نباید برای کاهش تنش ناشی زندگی روزمره مورد استفاده قرار بگیرند وفقط باید برای درمان اضطراب شدید مداوم استفاده شوند.

در میان داروهای بنزودیازپینی؛ کلونازپام ، لورازپام  و دیازپام و کلردیازپوکساید اغلب در بیماران با اضطراب ترجیح داده داده می شوند.و به دلیل خاصیت اعتیاد آور داروهای این گروه، بنزودیازپین ها معمولا برای استفاده طولانی مدت مصرف نمی شوند.

بنزودیازپین ها برای اختلالات خواب،بعضی انواع تشنج و بعضی اختلالات عضلانی نیز بکار می روند.

کلردیازپوکساید برای کاهش علائم ترک الکل نیز در کوتاه مدت استفاده می شود.

[divider]

عوارض جانبی:

خواب آلودگی و گیجی : این ها شایع ترین عوارض جانبی از بنزودیازپین ها می باشد.

اختلال تعادل در دوزهای بالا رخ می دهد و مانع فعالیت های که نیاز به هماهنگی حرکتی دقیق دارند می شود( مانند رانندگی خودرو ). اختلال شناختی ( کاهش یادآوری بلند مدت و اختلال در کسب دانش جدید)  نیز می تواند با استفاده از بنزودیازپین ها رخ می دهد.

بطور کلی برخی عوارض کمتر جدی کلردیازپوکساید عبارتند از:

  • خواب آلودگی،
  • خستگی؛
  • ورم؛
  • خارش پوست؛
  • تهوع، استفراغ،
  • یبوست؛
  • دوره های قاعدگی نامنظم

[divider]

هشدارها:

بنزودیازپین ها باید با احتیاط در درمان بیماران مبتلا به بیماری کبدی استفاده شود.همچنین از مصرف این داروها در بیماران مبتلا به گلوکوم با زاویه حاد باید اجتناب شود.

مصرف همزمان الکل با بنزودیازپین ها می تواند باعث تشدید اثرات خواب آلودگی و افت سطح هوشیاری گردد.

 

[divider]

این مطلب فقط برای آموزش اطلاعات عمومی پزشکی برای عموم مردم است و به هیچ عنوان جنبه تشخیصی درمانی ندارد و جایگزین ویزیت تخصصی و حضوری پزشک نیست.

, همه چیز درباره کلردیازپوکساید (لیبریوم)

دکتر مصطفی امیری متخصص مغزواعصاب و فوق تخصص اختلالات خواب

بورد تخصصی مغزواعصاب از دانشگاه تهران

[divider]

3.5
25
votes
امتیاز دهی به این نوشته

بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان داروباکس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی داروباکس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021 ☎

واحد انجام تست خواب ☎ 02122639401 ☎

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب ☎ 02122648627 ☎

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021 ☎

 واحد مغز و اعصاب و روان غرب تهران (آزادی) ☎ 02166158469 ☎


درمان بی خوابی بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

 


درمان افسردگی

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه داروباکس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان داروباکس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان اضطراب در منزل بدون دارو

عضویت
Notify of

guest


544 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
جیم

سلام من چند سالی هستش که افسردگی دارم چند دوره که رفتم دکتر حالم بهتر میشد ولی چند ماه بعد دوباره شروع میشه .خیلی سخته .تا حالا خیلی موقعیت ازدواج و ازدست دادم از بچگی این حالتو داشتم همیشه کاراما رو با همراه سختی انجام دادم .سوالم اینه که یا افسردگی تمومی داره .بعد تو ازدواج لازمه که شرایط روحیهه خودمو در نظر بگیرم .یعنی کسی که توانایی سازگاری باین حالت داشته باشه .ازدواج میتونه دوره های افسردگی رو کم کنه ؟لطفا همین جا جواب بدین ممنون

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
بهتراست درصدد درمان خود برآئید ونیاز است که هم از درمان های دارویی و هم غیردارویی و مشاوره ای تواما بهره گیرید و با مشکل وارد ازدواج نشوید بهتراست مشکل را حل کنید دراین خصوص خانم دکتر بنی هاشمی روانپزشک و وراندرمانگر در شعبه شریعتی و همچنین جناب دکتر خواجوی در شعبه کرج به خوبی میتوانند به شما کمک کنند.

سعید وطن خواه

سلام.مادر من شب ها و موقع خواب بدن درد شدید میگیره و بعدش تبدیل میشه و لرز شدید و درد در بدنش و مخصوصا شکمش.ازمایش داده و فقط کم خون هست.دکتر داخلی مراجعه کردیم گفتن باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید که متاسفانه تو شهر ما نیست.ممکنه بخاطر ناراحتی و مشکلات عصبی باشه این موضوع؟

متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ اختلالات خواب

بله ممکن است اما بهرحال بررسی و ویزیت حضوری نیاز است

سمیه

سلام من شش ماه ترس و اضطراب و افسردگی و بی رغبتی به زندگی داره عذابم میده و همه اینها بعد از مرگ یکی از آشناها اتفاق افتاد الان هر کاری میکنم به حالت اول برگردم و گذشته فراموش کنم نمیشه تا الانم صبر کردم که پام به دکتر اعصاب باز نشه خیلی کلافم غروبا و شبا حمله های عصبی بهم دست میده البته گاهی .اون اولا خیلی بیشتر که ظاهرن پانیک هستش تو رو خدا راهنماییم کنید که باید چکار کنم ؟

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام، دوست عزیز با توجه به مواردی که ذکر کردید توصیه میشود برای رفع این حالات و جلوگیری از تشدید آن حتما با روانپزشک صحبت نمایید. قطعا با جلسات روانکاوی، راه کارهای ارائه شده از سوی درمانگر و در صورت نیاز دارو درمانی این حالات قابل کنترل و بهبودی می باشد. در صورت تمایل می توانید با یکی از مراکز داروباکس کلینیک تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند.
در صورت تمایل مقالات لینک زیر را نیز میتوانید مطالعه بفرمایید.

https://gyrusclinic.com/?s=%D8%A7%D8%B6%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%A8+%D9%88+%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C

سمیه

در ضمن من اون اوایل به دستور یه متخصص عفونی که برای مشکل ریه پیشش رفتم ۳تا دونه فلوکستین اسفاده کردم که بینهایت حالمو بد کرد و دیگه مصرفشو قطع کردم ولی حدود دو ماه اثرش توی بدنم بود و هر روز افت فشار داشتم ازون موقع به بعد دیگه حالم بد شد و حمله عصبی بهم دست میداد طوری تمام بدنم لمس میشد ونمیتونستم دست و پاهامو تکون بدم الان خیلی بهتر شدم و هنوزم اون حالتارو دارم و دیدم نسبت به زندگی خیلی عوض شده و یه جور حالت افسردگی همیسه و همه جا با منه

ainaz

با سلام یک نفر از عزیزان من دچار یک مشکل خاص هستش که هنوز تشخیص داده نشده
زمانی که عصبی میشه خود به خود حملات عصبی بهش دست میده مثلا
بی هوش میشه و می افته و بعد از چند ثانیه یه لرزش خاص توی بدنش
ایجاد میشه که کاملا مشخص که زیر فشار زیادی قرار داره چون دندون هاشو
روی هم فشار میده و بی اختیار پاهاشو پرتاب میکنه اینور و انور
دکتر گفته نه تشنج نه صرع التماس میکنم کمک کنید و بگید باید چیکار کنیم و
دلیل این حملات چیه ?راستی بیمارم فاویسمی

متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ اختلالات خواب

این نوع حملات ممکن است تشنج نباشند ولی بهرحال به درمان روانپزشکی احتمالا طولانی مدت نیازخواهند داشت. به روانپزشک مراجعه کنید.

علی

ِبا سلام من 4ساله فلوکستین میخورم و چند مدتی احساس میکنم دارو دیگه روم اثر نداره ایا دوزش رو باید زیاد کنم یا دیگه بر بدن اثری ندار

شيرين

با سلام
من فوبياى دندانپزشكى دارم و بعد از تزريق بى حسى خيييلى اضطراب و تشويش بهم دست مى ده ، مى تونم قبل از رفتن كلروپوكسايد مصرف كنم ؟

مدیر بخش توسعه و تحقیق

دوست عزیز ، بله درست است که کلر دیازپوکساید برای درمان اختلالات اضطرابی استفاده میشود اما هرگز بدون تجویز پزشک نباید سرخود مصرف کرد زیرا تبعات جبران ناپذیری دارد توصیه ما به شما این است به روانپزشک مراجعه کنید .

امير على

سلام، من هرشب به مدت يكسال توسط تجويز دكتر قلب كلروديازپوكسايد مصرف ميكنم و در همين مدت دچار اختلال در انزال جنسي شدم، با قطع كردن دارو مشكل اختلالم خوب ميشه؟

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
معمولا حالتی که ذکر کردید از عوارض مصرف این دارو نمی باشد. مگر این که در تداخل با داروهای دیگر و یا حین اختلال ایجاد شده باشد.
توصیه می شود در این زمینه با پزشک معالج خود حتما صحبت نمایید.
با آرزوی سلامتی شما

فرزانه

سلام
من اظطراب شدید دارم و اکثر وقتا هم تپش قلب خیلی شدید که حتی دستام می لرزن و بیشتر توی موقعیت های اجتماعی این طور هستم
به نظرتون به مصرف قرص های تپش قلب ادامه بدم ؟ الان تقریبا روزی دو تا کلردیازپوکساید ۵ استفاده می کنم

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام پیشنهاد میشود درمان دازویی را حتما تحت نظر پزشک متخصص مصرف بفرمائید زیرا ممکن است عوارض آن از اثراتش بیشتر باشد .

متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ اختلالات خواب

امتیاز بینندگان:5 ستاره

حقشناس

سلام من دیابت نوع ۲ دادم و استرس باعث میشه قندم خیلی بالا بره در این هفته از ۲۰۰ پاییتر نیامده که وجودش ترس و استرس در جامعه و مشکلاتی که هست میشه بگین چه قزصی میتونم بخورم که ضرر هم نداشته باشه کمک کنه استرسم کم بشه تا قندم بالا نره

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
بدون معاینه و ارزیابی بالینی نمیتوان دارویی تجویز کرد.
توصیه می شود تحت نظر روانپزشک باشید تا متناسب با شدت استرس، راهکار مناسب عملی و در صورت نیاز دارو درمانی اتخاذ گردد.
در صورت تمایل می توانید با یکی از مراکز، تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند.
با آرزوی سلامتی و موفقیت شما

Anonymous

امتیاز بینندگان:3 ستاره

Anonymous

امتیاز بینندگان:3 ستاره

Anonymous

امتیاز بینندگان:5 ستاره

محمد

سلام
من حدود ۷ سال هست که با بیماری وسواس فکری و کمی دوقطبی درگیر هستم،بعد از این ۷ سال دکتر در کنار داروهای دیگه کلردیازپوکساید ۵ تجویز کرده و در صورتی که توی محل کارم،حواس جمعی حرف اول رو میزنه،من به همین خاطر و به خاطر عوارض اعتیاد به این دارو سراغ ویتامین ها و مکمل ها رفتم،ولی انگار اونها جای دارو رو نمیگیره،میشه راهنمایی کنید

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
پیشنهاد میشود علاوه بر درمان دارویی از روش غیردارویی نوروفیدبک برای کاهش وسواس نیز استفاده کنید .

مهدی

سلام دکتر ببخشید من افسردگی دارم و دکتر این قرص رو بمدت ۱ ماه و شبی ۲ تا گفته بخور…ایا این باعث اعتیاد به این قرص میشود؟ ممنون.‌‌

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
درصورتی که تحت نظر پزشک متخصص مصرف شود خیر جای نگرانی نیست

نغمه

سلام خسته نباشید البته خیلی وقته کسی اینجا پیام نذاشته ولی گفتم امتحان کنم شاید جواب بگیرم من چندهفته پیش حالت تهوع داشتم که درمانگاه رفتم و خب خوب شدم ولی شدت ترس از اینکه شاید مشکلی برام پیش اومده و مریضی خاصی‌ گرفتم و دکتر مغز و اعصاب و زنان و گوش رفتم و مشاورم من و پیش روانپزشک فرستادن به من کلرودیازپوکسل و فلووکسامین و پرانول به من دادن من سرچ میکنم اینا با هم تداخل دارن و اینکه من الان یکم بهتر شدم ولی بازم دارم دکتر میرم برای چکاپ فک کنم نزدیک ۲میلیون فقط توی ۲هفته… Read more »

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
در خصوص تجویز یا تغییر دوز داروهای مصرفی، نیاز به معاینه و ارزیابی بالینی می باشد. بدون بررسی بالینی نمی توان در خصوص داروها تجویزی ارائه دهیم.
توصیه می شود در این خصوص حتما با پزشک معالج خود صحبت نمایید، از تغییر دوز داروها و یا قطع مصرف داروها به صورت خودسرانه پرهیز نمایید.

golnar

سلام. امسال کنکور داشتم. از اول سال، بخاطر فشاری که بهم وارد میشد اضطراب داشتم. بخاطر مریضی مامانم که هنوز هم ادامه داره از همون دوران راهنمایی داغون و بیچاره و افسرده و ناراحت بودم. مامانم باهام بدرفتاره نمیدونه نصف ناراحتیام بخاطر اونه. خانوادم درکم نمیکنن. به دکتر که مراجعه کردم گفت برخلاف ظاهر آرومت، درونت پر از استرسه. احساس گیر کردن چیزی توی گلوم دارم. تحقیق که کردم فهمیدم علائم گلوبوس رو دارم.‌ هر وقت که بخوام میتونم با فکر کردن به بیچارگی هام بزنم زیر گریه. من چیکار کنم؟ چی بخورم که آروم شم و این حس بغض… Read more »

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
با توجه به توضیح های بیان شده احتمال افسردگی وجود دارد ولی جهت تشخیص دقیق لازم به بررسی های بالینی و تشخیصی به صورت حضوری می باشد در این خصوص خانم امیری و یا خانم کاشفی در شعبه شریعتی میتوانند به شما کمک کنند.

golnar

من استان تهران زندگی نمیکنم. نمیتونم مراجعه کنم. اصلا کسی منو دکتر نمیبره دیگه. برای اون حس گرفتگی گلو، پوکساید خوبه خانم؟ چون آخرین باری که دکتر رفتم، پوکساید و پروپرانولول۱۰ برای اضطرابم تجویز کرد. اون موقع این احساس گرفتگی رو نداشتم به همین خاطر قرصهام رو کامل مصرف نکردم و فکر کردم چیز مهمی نیست. خیلی آزارم میده. همه چیز مختل شده. مطمئنم بخاطر فشارهای روحی ئه.. بعد از یه استرس شدید، گلوم اینجوری شد

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
نیاز است که حتما با توجه به علائم فعلی شما دارو تجویز شود و همان شهر خودتان با روانپزشک ملاقات کنید شاید نیاز به داروی دیگر و با دوز متفاوتی داشته باشید.

فاطمه

سلام،ممکنه مصرف کلرو دیازپوکساید باعث تنیک عصب بشه من کلا سه شب وهرشب یک عدد مصرف کردم دوز ۵ وااینکه چندروزه شصت پای چپ هنگام رارفتن دچار حس برق گرفتگی میشه جوریکه اصلادلم نمیخواد راه برم هیچ عضویم دچاربیحسی نیست،میخواستم بدونم این مشکل بخاطر این دارویه یا بخاطر دیسک کمرم که دردش کمرم شدیده

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
یکی از عوارض مصرف این دارو در برخی افراد اختلال تعادل در دوزهای بالا رخ می دهد و مانع فعالیت های که نیاز به هماهنگی حرکتی دقیق دارند می شود. برای پاسخ قطعی در خصوص تیک عصبی نیاز به معاینه و ارزیابی بالینی فرد می باشد. در صورت تمایل می توانید با یکی از مراکز داروباکس کلینیک تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند.

شيمي

سلام ايا كلروديازپوكسايد ٥ و پروپانل ١٠ با هم تداخل دارند

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
برای پاسخ در این خصوص نیاز به معاینه و ارزیابی بالینی شما و بررسی سایر داروهای مصرفی شما می باشد.
بهتر است با پزشک معالج خود مشورت نمایید. داروهای ذکر شده تحت نظر پزشک باید مصرف گردد.

کاوه مهاجر

سلام و عرض ادب..کاوه مهاجر هستم..مجرد..ساکن تهران…حدود 4 سال است که با افسردگی دست به گریبانم..خیلی دکتر رفتم و متاسفانه تمام دورا درمانم رو ناقص رها کردم….از تابستان پیش یک متخصص رفتم و هر بارداروهای مختلف تجویز میکردن و میگفتن که ببینیم چه دسته دارویی بهت میفته خلاصه یک روز کلونازپام 2 از خودم خوردم..کلا ارامش بهم دست داد..البته این مورد جند سال پیش هم رخ داده بود که به دکترم گفتم و ایشان فرمودن که افسردگی نداری…ارامش ذهنی شما مشکل داره….حالا دیگه انقدر درمانده شدم..خانواده هم خسته شده…پدر و مادرم هم سالها پیش فوت کرده….تو رو بخدا بگید در… Read more »

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
بدون بررسی و ارزیابی بالینی شما نمی توانیم دارویی تجویز نماییم. چنانچه اختلال افسردگی مطرح باشد باید دوره درمان کامل گردد و اگر نیاز به مصرف دارو باشد باید تجت نظر پزشک و در دوز مناسب باشد.
مصرف خودسرانه این چنین داروهایی به هیچ وجه توصیه نمی گردد زیرا موجب عوارض جسمی می گردد.
در صورت تمایل با مرکز شماره یک تهران تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند.

بیمار

من تحت نظر پزشک حدود دو سال مرتب دیازپوکساید10میل مصرف کردم وپزشک در دو برابر کردن دوز دارو من رو آزاد گذاشتن، حالابعد از نتیجه نگرفتن، پیش دکتر دیگری رفتم،لیتیوم تجویزکردن وهمه قرص های قبل که همین دیازپوکساید هم جزوش بود رو قطع کردن.بعد از گذشت دوهفته حالات شدیدی دارم اعم از حالاتی توهم مانندوخستگی خیلی شدیدو… که غیرقابل تحمل است، امکان داره که علایم ترک دیازپوکساید باشه؟ چون من فکر نمیکنم لیتیوم به تنهایی همچین بلایی به سرم آورده باشه.

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
بله مواردی که ذکر کردید از عوارض مصرف داروی لیبریوم در برخی افراد می باشد. توصیه میشود با پزشک معالج خود مشورت کنید تا راهکار مناسب اتخاذ گردد.
قطع مصرف دارو و یا تغییر دوز مصرفی به صورت خودسرانه به هیچ وجه توصیه نمیشود.

سلامی

سلام بنده پسر ۱۲ ساله دارم خیلی عصبیه و همیشه اضطراب داره شب ها هم مشکل خواب داره

مدیر ارشد دپارتمان تحقیقات توجه و تمرکز

سلام و عرض ادب، مشکل خواب پسرتان میتواند به مشکل اضطرابش مربوط باشد؛ بهتر است ابتدا به یک متخصص اعصاب و روان یا یک روانشناس بالینی مراجعه فرمایید؛ درصورت نیاز برای مشکل خواب ایشان را به فوق تخصص اختلالات خواب ارجاع خواهند داد. برای شروع درمان میتوانید برای دکتر نیوشا محمدی (متخصص اعصاب و روان) یا دکتر زهرا بابایی (روانشناس بالینی) مراجعه فرمایید. سپاس

سعیده

سلام صبح بخیر آیا خوردن 1عدد کلرودیازپوکساید در 3ماه اول بارداری ضرر دارد؟؟؟؟

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
جهت پاسخ دقیق در این خصوص نیاز به معاینه و ارزیابی شما می باشد. بهتر است در این زمینه با پزشک معالج خود مشورت کنید.

حجت

سلام خانم من به خاطر استرسی که بعد از کرو نا به سراغ او آمده با تجویز پزشک قلب از قرص کلردیازپوکساید مدت حدود سه ماه است استفاده می نماید حتات که طبق نظر روانپزشک در حال کم کردن آن به میزان یک چهارم هستند متاسفانه دچار تپش قلب و لرزش داخل بدن شده اند از شما درخواست راهنمایی برای رفع این وابستگی دارم ضمنا با کم کردن از یک قرص به نصف این اتفاق نیافتاده بود

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
جهت بررسی این موضوع و ارائه راهکار درمانی مناسب نیاز به معاینه و ارزیابی بالینی شما می باشد.
متاسفانه بدون بررسی طبی نمی توانیم پاسخی در این خصوص ارائه دهیم.
در صورت تمایل با مرکز شماره یک تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند.

مسلم

با سلام و خسته نباشید من کلردیاز پوکساید ۵ مصرف میکردم شبی یک عدد رفتم دکتر دکتر به جای کلردیاز پوکساید الپرازولام نیم و تری فولارازین داد الان یک هفته است قطع کردم همش سر گیجه و گرفتگی گردن دارم حالا میخوام مصرف کلردیاز پوکساید شروع کنم به نظرتان اشکالی نداره

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
جهت بررسی این موضوع و پاسخ دقیق نیاز به معاینه و ارزیابی بالینی شما می باشد.
توصیه می شود در این خصوص حتما با پزشک معالج خود مشورت نمایید.
از تغییر دوز مصرفی و یا قطع دارو به صورت خودسرانه پرهیز نمایید.

Adele

سلام من یک دختر ۱۶ ساله هستم و به دلیل شرایط دوری از والدین و تحصیل در یه کشور دیگه خیلی بهم فشار میاد و استرس زیادی دارم به طوری که این استرس بهم حالت تهوع و ناآرامی اعصاب و پریشون حالی میده و صبح ها دلم نمیخواد اصلا به محل تحصیلم برگردم ایا میتونم از قرص کلردیازوپوکساید برای این مواقع استفاده کنم که حالم رو تسکین بده ؟؟ممنون میشم پاسخ من رو سریع تر بدین

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
در خصوص مصرف داروهای این چنینی حتما باید با پزشک مشورت نمایید.
مصرف این داروها به صورت خودسرانه به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا طی زمان موجب عوارض جسمی می گردد.
در خصوص کنترل و بهبود استرس راهکارهای متعدد و موثری وجود دارد و الزاما به عنوان اولین راهکار نباید دارو درمانی را انتخاب نمایید.
توصیه می شود حتما در این خصوص با روانپزشک مشورت نمایید.

« قبلی
1

5
6
7

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *