بانک اطلاعات دارویی

مهم ترین ویتامین های مورد نیاز بدن، قسمت دوم

مهم ترین ویتامین های مورد نیاز بدن | قسمت دوم

محتوای صفحه

  • 1 کروم
  • 2 ویتامین D
  • 3 ویتامین E
  • 4 فولیک اسید
  • 5 ویتامین k
  • 6 ید
  • 7 آهن
  • 8 منیزیم

کروم

بدن به مقدار کمی کروم احتیاج دارد که گفته می شود کروم به ثابت ماندن سطح قند خون کمک می کند. با خوردن غذاهایی مانند کلم بروکلی و سیر می توانید این ماده معدنی را دریافت کنید. به علاوه ممکن است مکمل های کروم را دیده باشید که گفته می شود به کاهش وزن کمک می کنند، اما هیچ گونه شواهده علمی در این باره وجود ندارد.

ویتامین D

ویتامین D نیز مانند کلسیم به تقویت استخوان ها کمک کرده و به انتقال سیگنال های عصبی کمک می کند. این ویتامین نقش مهمی در مبارزه با میکروب ها دارد. زمانی را به قدم زدن در آفتاب بدون استفاده از کرم ضد آفتاب اختصاص دهید – این زمان بیشتر از 15 دقیقه نباشد. غذاهای دریایی و ماهی ها و زرده تخم مرغ نیز منبع خوبی برای ویتامین D هستند.

اگر نیاز به مشاوره یا خرید دارید، کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.


ارسال نسخه

تیم پشتیبانی داروباکس در خدمت شماست

ویتامین E

ویتامین E گاهی آنتی اکسیدان نامیده می شود و از سلول ها در مقابل آسیب های ناشی از دود سیگار، آلودگی، نور خورشید و غیره محافظت می کند. به علاوه این ویتامین به ارتباط بین سلول ها و حرکت بدن کمک می کند. دانه های افتابگردان، بادام، فندق و بادام زمینی بهترین منابع ویتامین E هستند. اگر به هر یک از مغزها و دانه ها حساسیت دارید می توانید سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم بروکلی بخورید.

فولیک اسید

فولیک اسید برای خانم های باردار ضروری است. فولیک اسید به ساخت DNA کمک‌می کند و از بروز اسپینا بیفدا و دیگر مشکلات مغزی پیشگیری می کند. در این دوران پزشک ممکن است مکمل های فولیک اسید تجویز کند.

ویتامین k

برای پیشگیری از لخته شدن خون و سلامت استخوان ها به ویتامین k احتیاج دارید. افردای که وارفارین – نوعی رقیق کننده خون – مصرف می کنند باید مراقب مصرف ویتامین k باشند زیرا این ویتامین اثربخشی دارو را کاهش می دهد.

ید

تیروئید از ید برای ساخت هورمون هایی استفاده می کند که متابولیسم بدن را کنترل می کند. اولین نشانه کمبود ید معمولا گواتر است. ید بیش از حد نیز خطرناک است و مکمل ید با برخی داروها تداخل دارد.

آهن

زمانی که سطح آهن بدنتان کم باشد، بدن نمی تواند به اندازه کافی سلول های قرمز خون تولید کند. بدون سلول قرمز اکسیژن کافی به بافت ها نمی رسد. خانم های باردار یا خانم هایی که دچار قاعدگی های سنگین هستند، بیش از دیگران در معرض آنمی یا کمبود آهن هستند. لوبیا، عدس و اسفناج حاوی مقادیر زیادی آهن هستند. حتی شکلات تلخ حاوی آهن است.

منیزیم

این ماده معدنی نقش مهمی در سفت دن عضلات و نظم ضربان قلب بازی می کند. به علاوه منیزیم به کنترل قند خون و فشار خون، ساخت پروتئین و DNA کمک می کند و غذا را به انرژی تبدیل می کند. منیزیم در بادام، بادام هندی، اسفناج، سویا، آووکادو و غلات سبوس دار موجود است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *