بانک اطلاعات دارویی

زولپیدم و توهم

زولپیدم و توهم

 Ambien

زولپیدم برای درمان کوتاه مدت بی خوابی و دیگر اختلالات خواب در کوتاه مدت تجویز می شود. زولپیدم داراب اثرات آرام بخشی و خواب آور می باشد و به افراد کمک می کند تا سریع تر بخوابند و به علاوه خواب آنها در طول شب تداوم داشته باشد. گرچه این دارو در کوتاه مدت به خوبی اختلالات شیمیایی موجود را برطرف می کند، اما به هرحال دارای اثرات جانبی جدی نیز می باشد.

معرفی دارو

زولپیدم باعث مجموعه ای از رفتار و افکار غیرطبیعی در فرد می شود. از جمله این رفتارهای عجیب عبارتند از برونگرایی بیش از حد در فرد، اضطراب، رفتارهای عجیب و غریب و توهم بصری یا شنوایی. افرادی که دچار توهمات بصری شده اند، اشیا، نور و یا حتی اشخاصی را می بینند که وجود ندارند. متداول ترین نوع توهم شنوایی اینگونه است که فرد در زمان تنهایی صداهایی را می شنود. این افراد حتی صدای موسیقی، قدم برداشتن و یا باز و بسته شدن در را می شنوند.

زولپیدم

مشخصه ها

فردی که دچار توهم شنوایی شده است، ممکن است به خاطر صداهایی که می شنود، دست به فعالیت های خطرناکی بزند و به خود و دیگران آسیب برساند.این افراد در زمان توهم دچار ترس و اضطراب می شوند و گاهی عصبی می شوند.

ملاحظات

افرادی که زولپیدم مصرف می کنند، رفتارهای پیچیده ای از خود نشان می دهند. این افراد دائم در حال آماده کردن غذا و خوردن آنها می باشند، در اطراف خانه و یا خارج از منزل قدم می زنند، تمایل بیشتری به برقراری رابطه ی جنسی از خود نشان می دهند. وقتی این رفتار عجیب در کنار توهمات شنیداری و بصری قرار می گیرند، خطرناک تر می شوند.

هشدار

افرادی که نوشیدنی های الکلی و یا داروهای ضدافسردگی، داروهای ضدتشنج، قرص های خواب آور و آرام بخش و مواد مخدر  مصرف می کنند، بیشتر در معرض دچار شدن به توهم می باشند. این افراد به میزان زولپیدم کمتری نیاز خواهند داشت، علاوه بر اینکه مصرف این مقدار کم باید تحت نظارت دقیق باشد.

چند نکته

بهترین زمان برای خوردن زولپیدم، قبل از خواب می باشد تا حداقل هفت ساعت بخوابند و خطرات مربوط به عوارض جانبی را کاهش دهند. فقط به انداره ای که تجویز شده از این دارو مصرف شود و هرگز به خاطر سریع تر خوابیدن میزان مصرف را افزایش ندهید. هرگونه توهمات بصری و شنیداری که مشاهده شد، فورا با پزشک در میان گذاشته شود.

مرکز تحقیقات کلینیک فوق تخصصی مغز و اعصاب و روان آلومینا

[divider]

دکتر مغز و اعصاب مصطفی امیری

♦  دکتر مصطفی امیری متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات – دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

  فلوشیپ اختلالات خواب از دانشگاه بارسلونا

  مدیر کلینیک خواب مجموعه کلینیک های تخصصی آلومینا

کلینیک آلومینا مرکز فوق تخصصی پیشگیری و درمان اختلالات مغز و اعصاب و روان در ایران است.

تماس با ما

2.5
2
votes
امتیاز دهی به این نوشته

بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان داروباکس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی داروباکس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021 ☎

واحد انجام تست خواب ☎ 02122639401 ☎

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب ☎ 02122648627 ☎

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021 ☎

 واحد مغز و اعصاب و روان غرب تهران (آزادی) ☎ 02166158469 ☎


درمان بی خوابی بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

 


درمان افسردگی

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه داروباکس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان داروباکس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان اضطراب در منزل بدون دارو

عضویت
Notify of

guest


14 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
محسن

با سلام
من هر شبانه روز حدود۴۰تا زولپیدم ۱۰ مصرف میکنم.۳۲سالمه حدود ۳ ساله مصرف میکنم.اوایل مصرفم یکی دو تا بود.
زندگی و کارمو به هم ریخته.
کمکم کنید.

مرکز تحقیقات مغزواعصاب و روان

برای دکتر قاسم زاده وقت بگیرید
ممکن است نیاز به بستری کوتاه مدت برای ترک وجود داشته باشد.

احسان

من 19 سالمه روزی 70تا 80 تا درروز قرص زولپیدم میخورم خابمم کلا کمه یک ساله مصرف کردم و 6 ماهه حدودا به این حد رسیدم تمام پولامو خرج این دارو میکنم و حالات شدید عصبی گرفتم قبلا مواد مخدر هم مصرف داشتم یعنی اعتیاد به اونا اما این دارو اویل حسی که داره شبیه خوشحالی و سرخوشی شیشس امیدوارم هیچکس باهاش شوخی نکنه اگه دکترم گفت نخورید

علی جان

برادر تونستی ترک کنی ؟؟
منم همین مشکلو دارم

Pari

سلام من ٢١ سالمه و هر شبًيه زولپيدم ١٠ ميخورم

sogand

سلام
من حدود یک هفته ست بی خواب شدم با احساس خستگی و خواب شدید در حد سوزش و سرخی چشمام خوابم نمیبره همش استرس دارم ضربان قلبم بالاست و پریشان میشوم تا 7صبح بیدار هستم بعدش به زور خوابم میبره نیاز به قرص دارم الان دو شبه 3تا قرص نوافن ادویفن و ژلوفن رو باهم میخورم بازم اثر نداره دکترم دوست ندارم برم لطفا کمکم کنید

مرکز تحقیقات مغزواعصاب و روان

مصرف اینگونه قرص های ضد درد ممکن است باعث مشکلات جدی کلیوی شود. بهتر است توسط پزشک ویزیت شوید تا علت مشخص شود و درمان مناسب انجام شود.

Shayan

ژلوفن و ادویفن هر دو ابوپروفن لیکوئید هستند و نقششون مسکن هست و کمک چندانی به خواب شما نمیکنه و بدتر از همه نوافن مصرف میکنید که داخلش دوز بالایی کافئین داره و خودش بی خوابی میاره

نیما

سلام خسته نباشید..
من پدرم 5 سال هست زولپیدم مصرف میکنه نمیدونم شبی چند تا گاهی اوقات 4 یا 5 تا گاهی اوقاتم 2 یا 3 تا
شب ها خیلی میره تو توهم..خیلی پرخاشگر شده…نور اذیتش میکنه..از کار های دیشبش هیچی یادش نمیاد..یه سری رفت دکتر ولی کاری انجام نداد.. نمیتونم در مورد این مسائل باش حرف بزنم..گاهی اوقات از رفتاراش متنفر میشم..میترسم وقتی خوابیم یه بلایی سرمون بیاره..چیکار کنم؟ کمکم کنید

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
نیازاست که حتما تحت نظر متخصص روانپزشکی ویزیت شوند.

Donya

۲۳سالمه و ۵،۶ ساله زولپیدم مصرف میکنم ولی جدیدا از روش تدخین استفاده میکنم، عوارض خاصی داره؟

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
این دارو باید تحت نظر پزشک و در صورت لزوم مصرف گردد. سوء مصرف زولپیدم میتواند سبب بروز عوارض جانبی خطرناکی شود. بنابراین مصرف خودسرانه این دارو به هر طریقی به هیچ وجه توصیه نمی گردد.

مصطفی

سلام.
۱۲سال است که زولپیدم می خورم اگر آن را ترک کنم یک گوسفند قربانی می کنم در کمک هستم
مصطفی امانی از اردبیل باز نشسته فرهنگی

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
در این خصوص باید تحت نظر روانپزشک باشید. در صورت تمایل می توانید با یکی از مراکز تهران تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند و برای یکی از متخصصین این حوزه تایم ویزیت اخذ نمایید.
با ارزوی سلامتی و موفقیت شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *