بانک اطلاعات دارویی

آشنایی با داروی آلپرازولام (زاناکس)

آشنایی با داروی آلپرازولام (زاناکس)

زاناکس

آلپرازولام برای درمان اضطراب وبعضی انواع اختلالات هراس و اختلالات خواب استفاده می شود.

زاناکس از دسته داروهای بنزودیازپینی است که بواسطه ماده شیمیایی به نام گابا (GABA) کار می کند.

 اثرات بنزودیازپین ها در بدن:

کاهش اضطراب : در دوزهای پایین، بنزودیازپین ها داروهای ضد اضطراب خوبی هستند.این داروها اثر ضد اضطراب خود را عمدتا از طریق افزایش انتقال گابا و در نتیجه مهار مدارهای عصبی در سیستم لیمبیک مغز اعمال می کنند.

اثرات آرام بخش و خواب آور : همه  بنزودیازپین ها  در دوزهای بالاتر دارای خواص آرام بخش و خواب آور هستند.

فراموشی :اختلال موقت حافظه با استفاده از بنزودیازپین ها بسیار شایع است( اختلال در توانایی فرد برای یادگیری و تشکیل خاطرات جدید) ولی تقریبا همیشه موقت است و با قطع دارو این حالت برطرف می شود.

ضد تشنج : بسیاری از بنزودیازپین ها فعالیت ضد تشنجی دارند و برخی از آنها برای درمان صرع  و سایر اختلالات تشنجی استفاده می شود.

شل کننده ی عضلانی : در دوزهای بالا ، بنزودیازپین ها باعث شل شدن اسپاسم ماهیچه های اسکلتی می شوند و این اثر را احتمالا با افزایش مهار پیش سیناپس در طناب نخاعی اعمال می کنند.

[divider]

محتوای صفحه (قابل کلیک)

  • 1 موارد استفاده:
  • 2 هشدارها:
  • 3 کلینیک آلومینا مرکز فوق تخصصی پیشگیری و درمان  اختلالات مغز و اعصاب و روان در ایران است.

موارد استفاده:

اختلالات اضطرابی : بنزودیازپین برای درمان علائم اضطراب ثانویه به وحشت ، اختلال اضطراب منتشر ، اختلال اضطراب اجتماعی ، اضطراب عملکرد ، اختلال استرس پس از سانحه ، اختلال وسواس و اضطراب شدید گاهی اوقات با ترس های خاص ، مانند ترس از پرواز موثرند.

این داروها نباید برای کاهش تنش ناشی زندگی روزمره مورد استفاده قرار بگیرند وفقط باید برای درمان اضطراب شدید مداوم استفاده شوند.

در میان داروهای بنزودیازپینی؛ کلونازپام ، لورازپام  و دیازپام ، اغلب در بیماران با اضطراب ترجیح داده داده می شوند.و به دلیل خاصیت اعتیاد آور داروهای این گروه، بنزودیازپین ها معمولا برای استفاده طولانی مدت مصرف نمی شوند.

بنزودیازپین ها برای اختلالات خواب،بعضی انواع تشنج و بعضی اختلالات عضلانی نیز بکار می روند.

[divider]

عوارض جانبی:

خواب آلودگی و گیجی : این ها شایع ترین عوارض جانبی از بنزودیازپین ها می باشد.

آتاکسی و اختلال تعادل در دوزهای بالا رخ می دهد و مانع فعالیت های که نیاز به هماهنگی حرکتی دقیق دارند می شود( مانند رانندگی خودرو ). اختلال شناختی ( کاهش یادآوری بلند مدت و اختلال در کسب دانش جدید)  نیز می تواند با استفاده از بنزودیازپین ها رخ می دهد.

[divider]

هشدارها:

بنزودیازپین ها باید با احتیاط در درمان بیماران مبتلا به بیماری کبدی استفاده شود.همچنین از مصرف این داروها در بیماران مبتلا به گلوکوم با زاویه حاد باید اجتناب شود.

مصرف همزمان الکل با بنزودیازپین ها می تواند باعث تشدید اثرات خواب آلودگی و افت سطح هوشیاری گردد.

 

 

دکتر متخصص سردرد

دکتر مصطفی امیری متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

 

کلینیک آلومینا مرکز فوق تخصصی پیشگیری و درمان  اختلالات مغز و اعصاب و روان در ایران است.

2.8
4
votes
امتیاز دهی به این نوشته

بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان داروباکس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی داروباکس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021 ☎

واحد انجام تست خواب ☎ 02122639401 ☎

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب ☎ 02122648627 ☎

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021 ☎

 واحد مغز و اعصاب و روان غرب تهران (آزادی) ☎ 02166158469 ☎


درمان بی خوابی بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

 


درمان افسردگی

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه داروباکس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان داروباکس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان اضطراب در منزل بدون دارو

عضویت
Notify of

guest


159 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
حسین خدایاری

باسلام ، آیا مصرف نصف قرص زاناکس درروز درسالهای متمادی باتوجه به مصرف دوز پایین آن هم باعث آلزایمر می شود ,,؟

پریسا

سلام من 25سالمه بعده امتحان دچاراسترس شدم یک شب به خاطرسردردبه پزشک مراجعه کردم که گفتن پانیکه ازاون روزبه بازسردرددارم به دکترمعزواعصاب داخلی قلب همش رفتم مشکلی ندارم الان هم احساس سوزش درسروپیشانی میکنم میشه گمک کنین ر اهنماییم کنین واقعادرموندم درصمن من توخلخالم امکان مراجعه به جای دیگه ندارم

shorsngiz

سلام من مدت دو ساله به دلیل مشکلات روحی و افسردگی حاد از آلپروزولام 1 استفاده میکنم اوایل فقط برای خوابیدن و کاهش استرس بود الان بعد از دو سال من روزی 20 تا 30 تا مصرف میکنم خسته شدم اصلا منو یه آدم عصبی و آشفته کرده خواهش میکنم کمکم کنید بتونم این دارو رو کنار بذارم بارها سعی کردم ولی نتونستم چون به محض ترک دارو شدیدا دچار سردرد حالت تهوع گیجی اختلال حافظه بی خوابی حتی به مدت 4 شبانه روز میشم دوباره مصرف میکنم لطفا راهنمایی کنید

مدیر ارشد دپارتمان تحقیقات توجه و تمرکز

برای ترک دارو حتما نیاز به مراجعه به متخصص وجود دارد. در زمینه ترک دارو آقای دکتر قاسم زاده به شما کمک می کنند.

عباس جعفری

سلام بیماری هستم با احتمال بیماری قلبی که تست ها همه منفی بودند بنده وقتی الپرازولام و پروپرانول را مصرف میکنم خیلی بهتر میشم است مصرف همزمان پروپرانول و الپرازولام مشکل ایجاد نمیکند پاسخ دهید متشکرم

مدیر ارشد دپارتمان تحقیقات توجه و تمرکز

مشکل خاصی نخواهد داشت. بهتر است با در دست داشتن مدارک قلبی، به روانپزشک برای ادامه درمان مراجعه کنید
دکتر شیرالی

sofiyaa

سلام.
من 10عدد زاناکس و 10عدد آمینیلیپتیلین و 10تا نوربتیلیبتیلین رو یکساعت پیش خوردم اما هیچ حسی ندارم چه اتفاقی ممکنه بیوفته برام

حسن

سلام من16 سالم است و در روابط اجتماعی خود استرس دارم میخاهم در مدت کمی از این دارو استفاده کنم چطور باید این قرص را مصرف کنم

مدیر ارشد دپارتمان تحقیقات توجه و تمرکز

حتما باید تحت نظر روانپزشک باشد. به آقای دکتر سینا قاسمی یا خانم دکتر بنی هاشمی مراجعه فرمایید. سپاس

,وحید

با سلام . من 32 سال سن دارم . حدود 6 سال است که از یک نیماری نامشخص رنج می برم . به صورتی که صبح ها بیحال و سست هستم حالت تهوع و درد و سوزش معده دارم که تا ساعت 10 الی 11 طول می کشد و بعد خوب می شوم . عصرها از ساعت 6 به بعد باز هم شورع می شود برخی مواقع هم دلهره به سراغم می آید و بعد بدنم سردی می کند و دچار تب و لرز شدید می شوم همراه با اسقفراغ شدید. اگر به بیمارستان مراجعه نکنم و آمپول مترانیندازول نزنم… Read more »

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
با تمام مدارک پزشکی بهترا ست برای یک متخصص روانپزشک نوبت ویزیت تهیه فرمائید.

عبدالصمد ژاژخانی

سلام من مدت ده ماه هست قرص زاناکس مصرف میکنم دو سه ماه اول هر زمان که افسردگی و اضطراب سراغم می آمد مصرف میکردم بعدها روزی یک عدد ولی دو سه ماه آخر تا به امروز روزی دو واین اواخر تا سه قرص مصرف میکنم خیلی وابسته شدم نمیتونم ترک کنم از ترس بیخوابی و عصبانیت پس از مصرف نکردن لطفا کمکم کنید در شهر ما دکتر قابل اعتماد یا متخصص نیست چهل سال سن دارم مشکل اصلیم اضطراب و افسردگی و استرس هست و فکر و ذهنم پراکنده هست و خیلی زود خسته و عصبی میشود تمرکز ندارم… Read more »

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
بهتراست بود داروها را تحت نظر پزشک متخصص مصرف می کردید ، در حال حاضر برای جناب دکتر قاسم زاده در شعبه آزادی می توانید نوبت ویزیت تهیه فرمائید.

فرناز

سلام من 21 سالمه . شبا بدون قرص خیلی دیر خوابم میبره تقریبا تا صبح بیدارم . دو هفتس که شبا یک زاناکس میخورم خیلی راحت میخوابم . صبحشم سرحالم . این و ادامه بدم چند هفته دیگه مشکل ساز میشه برام؟

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
بدون بررسی بالینی و تشخیصی امکان راهنمایی در مورد ادامه ویا تجویز امکان پذیر نمی باشد بهتراست پرسشنامه خواب را به صورت آنلاین پاسخ داده تا بررسی شده و روند درمان برای شما توضیخ داده شود.

معلم

سلام
من 61سا ل دارم ، مدت 15سال هست که قرص 0.5میلی زاناکس مصرف می کنم.
بادستور دکترباید قطع کنم،لطفا راهنمایی کنید .

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
حتما بهتراست برای قطع دارو برای جناب دکتر قاسم زاده در شعبه ازادی نوبت ویزیت تهیه کنید.

sajad mm

من دو سال هست که زانکس مصرف میکنم.رفتم دکتر کمکم کنه قطعش کنم.گفت چند روز کلا نخورم.ولی خیلی گیجم کرده و اصلا تعادل ندارم ممنون میشمراهنماییم کنید

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
متاسفانه بدون بررسی بالینی امکان راهنمایی در زمینه مصرف دارو نمی باشد .

محجد

سلام دوست عزیزم خواستم بدانم زاناکس یا آلپرازلام در آزامایش اعتیاد اعلایم دارد یا مثبت نشان میدهد؟

لیلا

سلام همسرم روزی30 تا۴۰عددالپرازولام۱میلی می خوره.داروهای اعصاب هم مصرف میکند.دلوکستین۳۰روزی۲عدد.دزیپرامین۲عددولورازپام۲میلی ۲عدد.یکبارهم اقدام به خودکشی کرده .نمیدونم چیکارکنم تاازاین قرص راحت باشه وبتونه کنار بزارتش.کمکم کنید.

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
نیاز به ویزیت حضوری می باشد در این خصوص جناب دکتر قاسم زاده در شعبه آزادی می توانند به ایشان کمک کنند.

کامران

با سلام
مادر من سالهاست که بیماری فشار خون و دیابت دارد و تحت کنترل دکتر قلب نیز می باشد. شش ماه پیش پزشک قلب ایشان پس از اکو بیان کرد که به علت استرس و اختلال عصبی دریچه قلب مادرم مشکل پیدا کرده و به ایشان شبی یک عدد قرص زاناکس داده ولی مادرم هم اکنون با شنیدن عوارض این دارو مثل آلزایمر دچار استرس بیشتر شده و می گوید دیگر از دارو مصرف نمی کند..
نظر شما چیست؟ چه کنیم؟

دکتر ندا فرزانه روانپزشک و رواندرمانگر

با سلام و احترام
علایم روانشناختی مثل استرس، افسردگی و اضطراب میتوانتد موجب بدتر شدن عملکرد قلبی عروقی شده و با روند درمان تداخل ایجاد کنند. توصیه میشود که درمان متخصص محترم قلب و عروق را ادامه داده و در نوبت ویزیت بعدی این نگرانی را با ایشان مطرح نمایید.
درصورت نیاز به مشاوره و کسب اطلاع در مورد مسایل روان – تنی به مقاله ای که در سایت ور مورد اختلالات روان تنی( سایکوسوماتیک) وجود دارد، مراجعه نمایید.

مرندی

باسلام مادر من که 78 سال دارد 2 ساله بیماری als داره وتقریبا پاها ودستها ازکارافتاده ولکنت زبان شدید دارد و گواژ به معده اش هست لذا درد و بهانه گیری شدید وبی خوابی دارد که روزی 5 میلی متادون هم بنا به تجویز دکتر به ایشان میدهیم و درد فقط کم شده لذا ما سرخود 3 روزه روزی یک زاناکس هم به ایشان اضافه کرده ایم بهتر شده اندحال بفرمایید ادامه آن چطوره حرکت هم نمیتواند داشته باشد و نمیتوانیم جایی ببریمش . از جنابعالی کمال تشکر را دارم

مدیر ارشد دپارتمان تحقیقات توجه و تمرکز

سلام. بهتر هست به جای زاناکس از داروی های دیگر گروهها استفاده کنیم. دکتر وهابی.

علیرضا

با سلام من مدت ده سال پیش دچار افسردگی و اضطراب و وسواس شدم و انواع داروها را مصرف کردم و تا چند سال اخیر ، از پانزده دارو به دو آلپرازولام و یک چهارم دیوالپراکس سدیم و گاهی پروپرانول و سیتالوپرام تقلیل پیدا کرد . دکتر من که از معروفترین ها در ایران هم هستند در شهر رشت ، قبل از عید اعلام کردند دیگر نباید دارو بخورم خصوصا آلپرارولام و دیوالپراکس چون دوره درمان گذشته و عوارض و کرختی داروها آزارم میدهد خصوصا الان که متاهل هستم . ایشان یوگا و مدیتیشن را توصیه کردند و ماساژ که… Read more »

دکتر ندا فرزانه روانپزشک و رواندرمانگر

با سلام و احترام
با توجه به وجود سابقه طولانی از اختلال اضطرب و وسواس و افسردگی ، درصورتی که به درمانهای دارویی با توجه به تشخیص روانپزشک معالج وجود ندارد و درمانهای غیردارویی برای درمان شما در اولویت درمان قرار دارند، میتوانید در خصوص روان درمانی با ایشان مشورت نمایید.درصورت نیاز به اطلاعات بیستر میتوانید به خانم دکتر فرزانه در کلینیک آزادی یا شریعتی مراجعه نمایید.

محمد

با سلام
من مشکل تنگی کانال نخاعی دارم و به محض عصبی شدن شدیدا کمرم درد میگیره میتونم از این قرص استفاده کنم

فریاد

توروخدا نخور دیگه نمیتونی ترکش کنی خودتو بدبخت نکن

فریحا

سلام
دختری 22 ساله هستم
شبا خوابم نمیبره تا صبح بیدارم
صبح ک میشه 3عدد قرص آلپرازولام 10 میلی استفاده میکنم
یه برنامه یماهه یا ب صلاحیت شما هر چقدر ک طول بکشه میخوام که مصرفمو کمتر کنم
اکه کمکم کنید ممنون میشم
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
خانم دکتر نیوشا محمدی در شعبه شریعتی

سپهر

با سلام
من 22 سال دارم و حدود دو ماه است که تحت نظر روانپزشک روزی یک عدد زاناکس 0.5mg را در دو وعده مصرف میکنم. اما چند روزی است که مشکل قلبی پیدا کردم و وقتی به متخصص قلب مراجعه کردم ایشان توصیه کردند که زاناکس را استفاده نکنم زیرا که باعث تپش قلب میشود ولی من هیچ جا نخوانده ام که این دارو برای بیماران قلبی نباید استفاده شود.با توجه به اینکه تا چند روز دیگر روانپزشکم را نخواهم دید میخواستم بپرسم که آیا زاناکس باعث تپش قلب میشود؟
ممنون میشم اگه جواب بدید……..

دکتر ندا فرزانه روانپزشک و رواندرمانگر

با سلام و احترام
از عوارض شایع آلپرازولام افت فشار خون و faint ( سقوط ناگهانی و افت ناگهانی سطح هوشیاری موقتی) است ولی از عوارض نادر آلپرازولام میتوان به اختلال در ریتم قلب اشاره کرد که در افراد مبتلا به اختلالات قلبی مبتلا به اختلالات ریتم قلب،بااحتیاط تجویز میشود.تدصیه میکنم که به تجویز متخصص قلب خود که بسیار در موارد روان-تنی نیز وارد هستند با این وصف،عمل نملیید.برای بررسی میتوانید به خانم دکتر فرزانه در کلینیک آزادی یا شریعتی مراجعه نمایید

ناديا

سلام
من ٢٣ سالمه. دو ساله پانيك دارم. الان سه ماهه دارم قرص آسنترا ٥٠ ميخورم با هر شب ي قرص زاناكس
اكثر اوقات صبحا دچار لرزش و ضعف شديد ميشم
امكان داره واسه قرصا باشه؟

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
بله بهتراست با پزشک خود در مورد علائم ملاقاتی داشته باشید.

فرهاد

با سلام وخسته نباشید من47 سال سن دارم و مبتلا به نوع خفیفی از بیماری ام اس هستم وطبق تجویز پزشک حدود یک سال است که زاناکس مصرف میکنم البته نه به صورت مداوم وهر شب هر وقت که احساس حمله بیماری ام اس را دارم یا وقتی که زیاد مضطرب هستم ، اوایل مشکل نبود ولی این اواخر دیگر بدون مصرف زاناکس به خواب رفتنم بسیار مشکل شده و بیشتر از قبل احساس اضطراب وپریشانی دارم واحساس ریزش قلب شدیدی دارم ممنون میشم که پاسخ من رو بدهید و در صورت امکان آدرس یا شماره تلفن پزشک متخصص در… Read more »

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
جهت کنترل اضطراب برای خانم دکتر نیوشا محمدی می توانید نوبت ویزیت تهیه فرمائید جهت کسب اطلاعات تماس به صفحه تاس با ما مراجعه فرمائید.

رخساره

من از سال 87 با آلپرازولام آشنا شدم اوایل با یک چهارم نیم اثراتش رو داشت ولی بتدریج بهش وابسته شدم تا الان یعنی از 23 ساگیم تا الان ک 31سالمه.زندگیمو روابطه خانوادگی عاطفی رو مختل کرده من وکیل پایه یکم ولی با این وضع نمیتونم کار کنم تا روزی 20تا دوز 1 رو هم مصرف کردم ولی حتی سردردام بدترم شده چون میگرنم.دارم بارها و بارها پیش روانپزشکای مختلف رفتم چندتاشون نامه بستری بهم دادن دائم افکار خودکشی دارم 3بار تا حالا اینکارو انجام دادم اخرین بار 100تا زاناکس 1خوردم ولی فقط بیهوش شدم دیگه خسته شدم از خودم… Read more »

مدیر ارشد دپارتمان تحقیقات توجه و تمرکز

دوست عزیز، در زمینه وابستگی دارویی آقای دکتر محمدرضا قاسم زاده به شما کمک می کنند. سپاس.

سروش

سلام.پانزده روز است که متادون را ترک کردم نمیتونم شبا بخوابم خیلی عصبی شدم چه کار کنم

دپارتمان ارجاع تخصصی و تحقیقات پزشکی

سلام، دوست گرامی توصیه میشود با یک روانپزشک صحبت کنید تا تحت نظر وی، دوره ی درمان و اثرات ترک ماده مخدر را سپری کنید. در صورت تمایل از طریق صفحه تماس با ما، با یکی از مراکز تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند.

دانش

فدات بشم رخساره جون حیفه تو خودکشی کنی. با من تماس بگیر تا راهکارو نشونت بدم.

ali

به دندانپزشک مراجعه کن

یاسین

سلام من یک سال هست دچاراختلالا زهنی هستم وهمش توی ذهنم درگیره دکتررفتم بهم قرص دادفایده نداشت گفتن وس واس فگری دارم چه قرصی بخورم خوبه

دکتر ندا فرزانه روانپزشک و رواندرمانگر

با سلام و احترام
نیاز هستت که در ابتدا حتما ویزیت روانپزشکی شوید تا براساس شدت افکار وسواسی،علایم و وضعیت شخص شما دهرو توسط روانپزشک تجویز شود.

esteresi

سلام من ساکن گچسارانم چند ساله مشکل استرس اضطراب شدید دارم انواع دارو هارو هم مصرف کردم متاسفانه جواب دهیشون کوتاه مدت بود و همین داروها در دراز مدت مشکل ساز شد برام در حال حاضر کلونازپام یک مصرف میکنم افسردگیو خود بیمار انگاریم اومد سراغم دیگه بریدم یکی کمکم کنه شمارم09165044390اگه میتونین کمکم کنین تماس بگیرین

فاطمه حسنی دپارتمان بررسی و ارجاع تخصصی

با سلام لطفا از دکتر فاطمه امیری یا قاسمی مشاوره بگیرید

یاسین

سلام من واس واس فگری دارم دکترم رفتم فایده نداشت چه قرصی بخورم خوبه برام

م.اميري

سلام من الان ٢١ روزه مصرف متادون را قطع كردم ولى هميشه از قبل مصرف متادون هم دچار بى خوابى شديد و لرزش بعد از استرس ميشدم و تحت نظر روانپزشك هستم ولى الان دسترسى به دكترم ندارم ايشان قرصهاى اس سيتالپرام و الفن ايكس و ولبان و كوئما پيد به من دادن ولى فرمودن كه هر مشكلى داشتى تماس بگير مطب. به نظر شما الان واسه بى خوابى شديد چكار كنم الپروزلام بخورم البته دكتر قبل از مصرف متادون برام تجويز كرده بود ولى الان دسترسى ندارم

javidi

سلام من سه سال هست که گیج گاهم تیر میکشه اما تاحالا رو خودم نولی الان نمیتونم دردو تحمل کنم چشمامم سیاهی میره باید چکار کنم ..؟یه سوال دیگه اگه بیشتر از دوهفته قرص الالپرازولام بخوری چیمیشه؟یاوردم

مدیر ارشد دپارتمان تحقیقات توجه و تمرکز

مشکل خاصی ممکن است پیش نیاید اما مصرف یا قطع دارو باید تحت نظر روانپزشک باشد تا همه جوانب در نظر گرفته شود. در زمینه درد در گیج گاهتان میتوانید با یک متخصص مغزواعصاب نوبت ویزیت تهیه فرمایید.

سعیده عبدالحسینی

با سلام بنده برای اولین بار مسافرت هوایی در پیش دارم و طبق نظر روان پزشک معالج من فوبیای پرواز دارم.حال سوالم این هست که با توجه به مدت کمی که دارم و نمیتونم تحت درمان طولانی مدت باشم آیا میتونم از قرص آلپرازولام و زولپیدم 5 همزمان در حین پرواز استفاده کنم؟ اگر میشه چه مقداری مصرف کنم و در چه زمانی؟

Kiyan

با درود حدمته شما.من 5سال است که این قرص را مصرف میکردم.تا روزی 8عدد رسیده بود تا ساله گزشته که من این قرص رو به 5mg. رسوندم تا چند وقت پیش که مشکل خواب دوباره اومد و من مدتی زولپی رست و زاناکس رو با هم خوردن در حاله حاضر بهترم دیگه نمیخوام مصرف کنم از دیشب من فقط زاناکس خوردم ایا برایه من مشکلی ایجاد نمیشه اگه مصرف رو قطع کنم سپاس من 29 سالمه اگه سن نیازه

دکتر ندا فرزانه روانپزشک و رواندرمانگر

با سلام و احترام
در ابتدا نیاز به ویزیت روانپزشکی وجود دارد تا از لحاظ اختلالات همراه روانپزشکی و ..بررسی شوید.برای بررسی میتوانید به دکتر فرزانه در کلینیک شریعتی مراجعه نمایید.

فاروق سعیدی

سلام من تقریبا سه ماه است که به دستور‌پزشک بخاطر اضطراب و هراس و بی خوابی، یک چهارم قرص آلپرازولام و قرص سرترالین۵۰ مصرف میکنم الان یه ماهی میشه حالم کاملا خوب شده آیا باید دارو رو قطع کنم؟؟ یا کم کم ‌دوز‌رو‌بیارم‌پایین؟؟ میترسم عوارض جانبی داشته باشه. الان یه هفتست نمیخورم‌دوباره علائم قبل آشکار شدن

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
اصلا بدون مشورت پزشک دوز داروها را کاهش ندهید .

امید

با سلام
همسر من از ۴ سال پیش که برادرش فوت کرد بخاطره شوک و والستگی احساسی شدید شروع به خوردن زاناکس حتی همراه مشروب کرد.الان یکساله که قرصا رو نمیکوبه توی لیوان مشروب اما شبی ۵ تا ۱۰ تا قرص زاناکس استفاده میکنه.پیش هر روان پزشکی که معرفی کردن رفتیم اما نتونستن کمکی بکنن و رهاش کردن.من جونمو زندگیمو میدم که این دختر درمان بشه خواهش میکنم اگه پزشکی میتونه راه حل قطعی به من بده رو معرفی بفرمایین

مدیر بخش توسعه و تحقیق

دوست گرامی ، از مشکلی که برای همسرتان پیش امده متاسفیم اما راهکارهای دارویی و غیر دارویی برای درمان مشکل ایشان وجود دارد که توسط دورههای روانکاوی قابل انجام است . توصیه ما به شما این است از دکتر صلحی نوبت مشاوره بگیرید

عبدالرسول دهقان

با سلام و ادب
من 67 سال دارم چند سال است که گوش هام صدا میکنند (سوت میزند ) پیش متخصصین گوش و اعصاب هم رفتم ولی نتیجه ای نگرفتم. دکتر اعصاب میگه پیر گوشی است اگر خیلی ناراحت هستی، شبی یک چهارم زاناکس بخورم.
نظر شما چیه؟
ممنون از لطف شما

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام، دوست گرامی نیاز به معاینه و بررسی است، توصیه میشود به پزشک معالجتان اعتماد کرده و داروی تجویزی مصرف گردد. اگر تغییری مشاهده نکردید با وی در میان بگذارید.

امید

سلام اگه شخصی سه تا قرص الپلازولام رو با هم بخوره چه اتفاقی براش پیش میاد ، اگه شخص قبلا استفاده ای نداشته باشه ، ممنون

متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ اختلالات خواب

احتمالا خواب آلودگی طولانی مدت

زهرا

سلام الپرازولام رو دكتر قطع كرده مصرفشو نميتونم غذا بخورم گرسنم ولي معدم درد ميكنه
چيكار كنم؟؟

سحر صرافی

سلام و درود من یک نویسنده هستم و رمان جدیدم شخصیت داستان خودکشی میکنه با قرص زاناکس و به کما میره و خوب میشه اگر می شود به من کمک ککنید ممنون میشم لطف کنید بگید برای درمان چه مراقبتهایی انجام میه و چه داروهایی؟ با تشکر از لطف شما

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام و درود به شما نویسنده باهوش و عزیز
پیشنهاد میشود که در رمان از اسم دارو مستقیما استفاده نکنید زیرا ممکن است اجازه چاپ به شما داده نشود ،ولی جهت راهنمایی در حیطه روش های درمانی بهتراست رزومه کاری شما و یا چکیده ای از داستان برای ما ایمیل شود و با هماهنگی با مدیریت مرکز راهنمایی های لازم به شما ارائه خواهد شد.
با سپاس

هستی

سلام ببخشید میخواستم بدونم آلپروزولام با سلوکسیب و بتکلوفن تداخل دارویی دارد یا خیر؟ممنونم

مدیر بخش توسعه و تحقیق

دوست گرامی داروهایی که ممکن است با آلپرازولام تداخل داشته باشد و قبل از مصرف این دارو باید به پزشک اطلاع داد عبارتند از: قرص های ضد بارداری داروهای سرع آنتی بیوتیک هایی مثل : فلوکونازول، ایتراکونازول، کتاکونازول داروهای ضد افسردگی مثل فلووکسامین، دسپیرامین، امی پیرامین سایمیتیدن دیلتیازم ایزونیازید پروپوکسی فن • بهتر است قبل از مصرف این دارو ، لیست کلیه داروهایی که مصرف می کنید را به پزشک اطلاع دهید. اعم از داروهای تجویزی و غیر تجویزی مثل ویتامین ها، مواد معدنی، داروهای گیاهی داخل دارویی آلپرازولام اثر مضعف CNS فنوت یازین‌ها، داروهای مخدر، باربیتورات‌ها، الكل، بیهوش‌كننده‌های عمومی،… Read more »

زهرا

با سلام من 34 سالمه و دچار افسردگی نبودم ازکودکی اضطرابو استرس همراهم بود حتی با لرزش دستام و حدود سن 24 میگرنی هم شدم دوسال پیش من دچار یک حمله عصبی شدم که قبل اون یک درگیری با شخصی داشتم که خیلی منو اذیت کرده بود این حمله کاملا مشابه حمله پانیک اتک بود که منو تو مرز نابودی برد (از لحاظ روحی) با یک جلسه روانکاوی من حالم خوب شد و ترس از حمله مجدد تو در من از بین رفت اما مشکل جدیدی پیدا کردم بعد از اون ماجرا اینکه مدام با حالت سکته از خواب میپریدم… Read more »

دپارتمان ارجاع تخصصی و سوالات

سلام دوست عزیز
توصیه می شود برای رفع نگرانی تان ابتدا توسط متخصص مغز و اعصاب معاینه کنید. در صورت عدم مشکل خاصی در این زمینه بهتر است تحت نظر روانپزشک قرار گیرید. از مصرف دارو به صورت خودسرانه جدا پرهیز نمایید زیرا در برخی موارد موجب تشدید اختلال و یا دیگر مشکلات جسمی گردد.
در صورت تمایل می توانید با یکی از مراکز داروباکس کلینیک تماس بگیرید تا همکاران راهنماییتان کنند.

Amin

سلام من ۲۲ سالمه و بخاطر اینک افسردگی داشتم قرص اسنترا و الپرازدلام مصرف میکنم بنا به دستور پزشک و الاان ۱ سال که مصرف دارم روزی ۱ عدد الپرارولام نیم و برام مشکل ساز نمیشع لطفا راهنماییم کنید

مدیر بخش توسعه و تحقیق

دوست عزیز
هر دارویی حتی یک استامینوفن ساده هم میتواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد
عوارض جانبی از فردی به فرد دیگر متفاوت اند و اگر جدی نباشند خود به خود با گذر زمان از بین میروند
اما شما باید داروها را تا پایان دور مصرف طبق نظر پزشک استفاده نکنید زیرا با توجه به شرایط شما تجویز شده اند

« قبلی
1
2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *