بانک اطلاعات دارویی

۸ شخصیت مشهور که به بیماری نقرس مبتلا هستند

نقرس ممکن است مانند یک بیماری تاریخی عجیب و جالب به نظر برسد، اما هیچ چیز نمی تواند بیشتر از حقیقت این بیماری ، عجیب باشد. این نوع از ورم مفاصل به ویژهدر میان مردان ، در حال افزایش است،. بیش از ۸ میلیون نفر این بیماری مزمن را دارند، و نرخ ابتلای به این بیماری در ۵۰ سال گذشته دو برابر شده است.هنگامی که یک بیماری، بیماری طبقه ثروتمند در نظر گرفته می شود، نقرس می تواند هر کسی، حتی ورزشکاران حرفه ای و بزرگسالان جوان را مورد حمله قرار دهد. در اینجا هشت شخصیت مشهور در هر دو زمان تاریخ باستان و دوران مدرن که مبتلا به نقرس، تشخیص داده شده اند، را با یکدیگر مرور خواهیم کرد.

جارد لتو

جارد لتو، ۳۸ ساله ، بازیگری است که بیشتر برای نقش آفرینی در فیلم های باشگاه مبارزه و مرثیه ای برای یک رویا، شناخته شده است. جارد لتو پس ازاضافه وزن ۶۰ پوندی برای فیلم فصل ۲۷، که در آن او نقش مارک دیوید چپمن، قاتل آشفته جان لنون را بازی می کرد، به درد پا شبیه به بیماری نقرس مبتلا شد. لتو در این مورد به دیلی نیوز گفت : “من نمی توانستم برای مسافت های طولانی راه بروم، من مجبور بودم که با یک صندلی چرخدار حرکت کنم به دلیل آنکه راه رفتن، خیلی دردناک بود. بدن من در شوک مقدار وزنی بود که به دست آورده بود.”

جارد لتو و نقرس

دیوید ولز

ولز پرتاب کننده توپ چپ دستی است که برای نیویورک یانکیز و تورنتو بلو جیز بازی می کرد و مبتلا به نقرس شده و در طول زندگی حرفه ای بیس بال خود با این بیماری دست و پنجه نرم کرده است. در سال ۲۰۰۰، نیویورک تایمز پرفروش ترین شماره خود را با عنوان ، من ایده آل نیستم: فرزندان در آبجو، نزاع،  درد پشت، توپ بیسبال و ولز در مورد دردش سخن می گوید، داشت. دیوید ولز در این مورد گفت : “من یک روز صبج از خواب بیدار شدم، وقتی از رختخواب به بیرون پا گذاشتم ، یک گام که به سمت حمام گذاشته و وقتی پا را روی کف زمین گذاشتم ، مانند یک دختر شش ساله فریاد بلند گوش خراشی سر دادم، ، و انگشت بزرگ پای چپم را به دست گرفتم.”

موریس شیکس

موریس شیکس یک بیماراست که کلیشه نقرس را از بین برد . یک ورزشکار فوق العاده خوب که ۱۵ فصل در انجمن ملی بسکتبال بازی کرد. شیکس مبارزه با درد مشقت بار نقرس را زمانی که او ساله ۴۶ بود و مربیگری پورتلند تریل بلیزرز را بر عهده داشت، آغاز کرد.
شیکس در سال ۲۰۰۸ در دومین سالگرد روز آگاهی ملی در مورد بیماری نقرس گفت: “اگر هر یک از شما تا به حال به بیماری نقرس دچار شده اید، شما باید این را بدانید که چگونه سعی کنید هر چیزی که ممکن است از این بیماری جلوگیری کند را انجام دهید ” چون وقتی کاملا با این بیماری درگیر شدید، عملا کار زیادی نمی توانید برای مقابله با این بیماری،انجام دهید.”

هری کیول

هری کیول، یک بازیکن فوتبال حرفه ای استرالیا، ۲۷ ساله بود که ابتلای او به نقرس تشخیص داده شد در حالی که او در جام جهانی ۲۰۰۶ بازی می کرد. (یا بازی نمی کرد و عود بیماری نقرس او را از بازی نگه داشته بود).
هم تیمی هری کیول، اسکات چیپرفیلد در این باره به بی بی سی اسپورت گفت: “او درد بسیاری داشت، نمی توانست راه برود و راه رفتن او به کمک عصا بود. این برای ما ناامید کننده بود، چرا که ما با او هم بازی بودیم” .

 

هنری هشتم پادشاه انگلستان

هنگامی که او سر همسران خود را هرس می کرد، شاه هنری هشتم با حملات نقرس، که اغلب به طرز دردناکی عود می کرد و پس از آن فروکش می یافت، روبرو شد. پادشاه بریتانیا، که در طی سالهای ۱۴۹۱-۱۵۴۷ زندگی می کرد، دچار اضافه وزن بود و اغلب او همراه با یک تکه از گوشت یا لیوان شراب به تصویر کشیده میشد (هر سه خطر ابتلا به نقرس را افزایش می دهد). این پادشاه یک دلیل برای این است که نقرس به عنوان “بیماری پادشاهان” شناخته شده است.

بنجامین فرانکلین: بنیانگذار در دام نقرس

بنجامین فرانکلین، مردی بود که در دوران رنسانس در قرن ۱۸ می زیست ، او کسی بود که برق را کشف کرد، عدسی دو کانونی را اختراع کرد، همچنین او یکی ازدو بنیانگذار ایالات متحده آمریکا بود و نقرس داشت. در واقع، فرانکلین جلسات بسیاری که برای پیش نویس اعلامیه استقلال برگزارمی شد، را با توجه به بیماری نقرس اش، از دست داد. با این حال، توماس جفرسون با مهربانی برای او اسناد را می فرستاد، که اجازه می داد فرانکلین تغییرات خود را در این اسناد اعمال کند.

سر اسحاق نیوتن

در سال ۱۷۲۵، اسحاق نیوتن، ریاضیدان و فیزیکدان انگلیسی، حملات نقرس را در هر دو پای خود ، تنها در دو سال قبل از مرگش تجربه کرد.

ساموئل جانسون

نویسنده و شاعر انگلیسی ساموئل جانسون (که در بین سالهای ۱۷۰۹- ۱۷۸۴ می زیست) از آنچه که پزشکان بر آن برچسب نقرس می زنند، در آغاز سال ۱۷۷۵، زمانی که او ۶۵ ساله بود رنج می برد. او دراین باره در سال ۱۷۸۳، به ویلیام باولز گفت: “نقرس من با شدتی بیش از هر زمان دیگری مرا در بر گرفته شده است؛ با این حال این بیماری هرگز بالاتر از مچ پای مرا، در گیر نمی کند”

منبع : HEALTH
این مقاله توسط Ashlee Davis به رشته تحریر در آمده  است و توسط داروباکس به صورت اختصاصی، ترجمه شده است. در صورتی که این مطلب، برای شما مفید بود، لطفا نظرات، انتقادات و موضوعات مورد علاقه پیشنهادی خود را با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *