بانک اطلاعات دارویی

همه چیز درباره شربت سی فلکس

همه چیز درباره شربت سی فلکس


زمان خواندن تقریبی مقاله : 4 دقیقه

همه چیز درباره شربت سی فلکس

امروز می خوام در رابطه با شربت سی فلکس براتون بگم. اما قبل از اینکه از کاربرد، مزایا و عوارض دارو شروع کنم باید از بیماری آرتروز که خواه و ناخواه در گذر زمان سراغ هممون می یاد کمی بیشتر توضیح بدم تا شما به این باور برسین که برای حفظ سلامت غضروف ها و مفاصلتون بایستی که تلاش بیشتری کنین.

بیماری آرتروز

آرتروز یه بیماری شایع و تخریبی در مفاصل هست که در سنین بالا برای اکثر افراد رخ می ده و مهم نیست که هر انسانی در کجا زندگی می کنه و هیچ ربطی به موقعیت جغرافیایی نداره. متاسفانه این بیماری ممکنه که سر وقت هر کدومه مفاصل از جمله زانو، دست، پا، ستون فقرات و ران بره که اجتناب ناپذیر هم هست.

راههای پیشگیری

اما خوب همیشه یه سری راه ها وجود داره که کمک به پیشگیری کرده و سبب می شه که دیرتر دچار انواع آرتروز بشیم و یک سری راهکارهای درمانی هم وجود داره که سبب التیام بخشی و کاهش درد و عوارض جانبی می شه. به همین منظور شرکت های بزرگ داروسازی بی کار ننشسته و دانشمندان تمام تلاش خود رو به کار می بندن تا بتونن داروهایی رو با عوارض کمتر و مزایای درمانی بیشتر ارائه دهن.

یکی از این داروها شربت سی فلکس از کمپانی مارینا هست که به دلیل فرمولاسیون منحصر به فرد، بسیار موفق بوده و می تونه علاوه بر پیشگیری از این بیماری، علائم بیماری را تا حد بسیار زیادی کاهش بده و نقش موثری رو در درمان و بهبودی افراد مبتلا ایفا کنه.

بریم ببینیم شربت سی فلکس چی هست و چطور در بدن کار می کنه…

این شربت متشکل از گلوکزامین، کندرویتین، متیل سولفات متیان، سولفات کلسترول، سیلیکون و کلاژن دریایی هست و هر کدوم از این اجزای تشکیل دهنده وظیفه ای رو برعهده دارن.

سیلیکون

از سیلیکون شروع می کنم، این ماده برای تشکیل استخوان ضروری بوده و رژیم کم سیلیکون سبب نقص استخوان می شه، بنابراین سیلیکون این شربت با کلاژن دریایی هیدرولیز شده، سبب تقویت فراهم زیستی و جذب بهتر سیلیکون می شود. این ماده نقش بیولوژیکی مهمی رو در پروسه تشکیل بافت های پیوندی، استخوان ها، غضروف و پوست ایفا می کنه و در رابطه با کلاژن هیدرولیز شده باید بگم که در مقابل بیماری های تخریبی مفاصل اثر محافظتی دارد. ضمنا اسیدهای آمینه موجود در کلاژن هیدرولیز شده در سنتز کلاژن و غضروف جدید می تونه اثر مثبت و سازنده ای داشته باشد.

گلوکزآمین و کندرویتین سولفات

گلوکزآمین و کندرویتین سولفات از اجزاء مهم و سازنده ماده زمینه ای درون غضروف و یا به عبارتی ماتریکس غضروف می باشد، جالبه بدونین گلوکزآمین پیش ساز گلیکوزآمین وگلیکان ها و پروتئوگلیکان ها هستش و به سلامت غضروف ها از نظر ساختاری و عملکردی کمک می کنه. کندرویتین به غضروف مفصلی ویژگی ضربه گیری می بخشه و به اون قابلیت تغییر شکل و منعطف بودن رو می ده که برای عملکرد های حیاتی بسیار موثر هستش.

متیل سولفات متیان

متیل سولفات متیان  یا همون ام اس ام یه ترکیبی طبیعی از گوگرد ارگانیکی هست که در کلیه بافت های زنده گیاهی و جانوری پیدا می شه. لازم به ذکره که گوگرد در تشکیل کلاژن و گلوکزآمین نقش ویژه ای داره و در تسکین دردهای ناشی از آرتریت هم بسیار کمک کننده هست.

پس با بررسی که انجام شد، متوجه شدیم که اجزای تشکیل دهنده این شربت هر یک منحصر به فرد بوده و با فرمولاسیون فوق العاده ای که دارن یکی از کامل ترین و اثربخش ترین ترکیبات برای حفظ سلامت مفاصل و غضروف های بدن محسوب می شن.

بنابراین چه با هدف پیشگیری و چه با هدف درمانی از این شربت استفاده کنیم مزایای زیر رو به همراه خواهد داشت:

  • ترمیم و بازسازی غضروف ها و مفاصل
  • کمک به حفظ سلامت استخوان ها و مفاصل
  • تسکین التهاب های مفصلی و درد ناشی از آن
  • کاهش خشکی مفاصل و افزایش انعطاف پذیری
  • پیشگیری و کاهش علائم استئو آرتریت (پوکی استخوان)
  • و همچنین تاثیرگذار در سلامت سایر اندام های بدن از جمله پوست، مو و ناخن

روش و میزان مصرف به چه صورتیه؟

ابتدا مهمه که قبل از مصرف، شیشه دارو رو به خوبی تکان دهید تا محتویات داخل با یکدیگر ترکیب شون. سپس مقدار ۳۰ میلی لیتر به طور روزانه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از وعده اصلی غذاییتون از این شربت میل کنین. البته حتما قبل از مصرف خودسرانه انواع دارو با پزشک معالج خود مشورت کنید.

مجله دارومارو

لطفا به این مقاله امتیاز بدهید
[مجموع: ۲ میانگین: ۱.۵]

ارسال یک پاسخ

لغو پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


ممکن است شما دوست داشته باشید

بیشتر از نویسنده

پست های مرتبط

فیتوکلد ضد سرماخوردگی

فیتوکلد ضد سرماخوردگی

قرص سیتریزین برای چیست؟ نحوه مصرف و عوارض آن

قرص سیتریزین برای چیست؟ نحوه مصرف و عوارض آن

فلوتامید داروهای آنتی نئوپلاستیک

فلوتامید داروهای آنتی نئوپلاستیک

ریسپریدون

ریسپریدون

کوآموکسی‌کلاو

کوآموکسی‌کلاو

ریباویرین داروهای ضد عفونت

ریباویرین داروهای ضد عفونت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *