بانک اطلاعات دارویی

داروی نورواید (Neuroaid) چیست؟ تقویت سیستم عصبی با نورواید

فهرست مطالب

نورواید (Neuroaid) یک داروی ادعا شده برای درمان پس از وقوع سکته‌ی مغزی به‌شمار می‌آید. این دارو توسط کمپانی سنگاپوری فروخته می‌شود. با اینکه تحقیقات اولیه دارو را برای مهار عواقب سکته‌ی مغزی کارآمد دانست اما تحقیقات اخیر نشان داده است که این دارو هیچ اثری بر درمان سکته‌ی مغزی ندارد. با این وجود نورواید مغزی هنوز به عنوان مکملی که از ۱۴ نوع ماده طبیعی تشکیل شده برای تقویت سیستم عصبی توسط پزشکان مغز و اعصاب برای بیماران تجویز می‌شود.

به مشورت پزشک احتیاج دارید؟

همین الان در واتساپ از متخصص مغز و اعصاب مشاوره بگیرید

دریافت نوبت مشاوره مغز و اعصاب

به مشورت پزشک احتیاج دارید؟

همین الان در واتساپ از متخصص داروسازی مشاوره بگیرید

دریافت نوبت مشاوره داروسازی

نورواید برای چیست؟

اگر برای شما این سوال پیش آمده که « قرص نورواید چیست؟ » باید این‌گونه پاسخ دهیم که این دارو از ۹ ماده‌ی گیاهی و ۵ ماده‌ی جانوری استخراج می‌شود و در حقیقت کار آن مقاوم کردن سلول‌های مغز در مواجه شدن با حملات مغزی است.

نام تجاری نورواید

دو نوع نورواید کپسول تحت عنوانNeuroAid- MLC 601 و NeuroAid- MLC 901 وجود دارند. کپسول NeuroAid- MLC 901 با نام نورواید ۲ نیز شناخته می‌شود. این قرص‌ها دارای مجوز رسمی وزارت بهداشت بوده و هم‌چنین بارکد وزارت بهداشت را دارا هستند.

فواید کپسول نورواید

استفاده از این دارو با دستور پزشکان متخصص مغز و اعصاب سبب حمایت عملکرد سیستم عصبی می‌شود. همین‌طور ادعا شده است که کپسول نورواید به بهبود حال بیماران مبتلاء شده به سکته‌های مغزی کمک کرده و در کاهش اسپاسم و کمک به حرکت بیمار پس از وقوع سکته موثر است.

در مواقعی که مشکل بلع وجود دارد، می‌توان کپسول نورواید را در آب رقیق کرده و سپس مورد استفاده قرار داد. حتی در مواقعی که بیمار بدحال است، محتوای رقیق کپسول را از طریق لوله به معده‌ی بیمار منتقل می‌کنند.

مکانیسم اثر نورواید

می‌توان گفت نورواید یک مکمل دارویی است که همراه با دارو‌های اصلی باید مصرف شود در این صورت است که در موارد زیر می‌تواند کمک‌کننده باشد:

  • از آنجایی‌که نورواید از مواد طبیعی استخراج می‌شود برای بهبود عملکرد سیستم عصبی مرکزی و تقویت کلی بدن مورد استفاده‌ی بیماران قرار می‌گیرد.
  • مواد فعال بیولوژیکی گیاهی و جانوری آن برای بازسازی عصب و جلوگیری از مرگ سلول‌های سیستم عصبی مرکزی در آسیب‌های مغزی ناشی از ضربه، می‌تواند کمک موثری باشد.
  • تاثیر مثبتی بر نورون‌های (Neurons) مغز دارد.
  • به انعطاف‌پذیری و افزایش سلول‌های عصبی کمک می‌کند.
  • سبب ترمیم رگ‌ها و عروق آسیب دیده می‌شود.
  • با مصرف دوره‌ی کامل آن، احتمال استقلال عملکردی پس از سکته‌ی مغزی و بهبود آسیب‌های مغزی افزایش می‌یابد.

شرایط نگهداری نورواید

نورواید باید در جای خشک و خنک نگه‌داری شود. دمای نگهداری کمتر از ۳۰ درجه‌ی سانتی‌گراد توصیه می‌شود.

نوشته های مشابه

  • داروی نورواید (Neuroaid)

    داروی نورواید (Neuroaid) چیست؟ تقویت سیستم عصبی با نورواید

مقدار و روش مصرف دارو نورواید

مشاوره با پزشک مغز و اعصاب قبل از مصرف همه‌ی مکمل‌های دارویی به‌خصوص این دارو ضروری است. اما به‌طور معمول، برای بزرگسالان روزانه ۳ مرتبه و هر بار ۲ کپسول در هنگام غذا خوردن (با مقدار زیاد آب) تجویز می‌شود. این دارو برای دوره‌ی درمانی ۳ ماهه در نظر گرفته می‌شود. دقت کنید که هر بار پس از اتمام دوره باید برای تمدید آن، با پزشک مغز و اعصاب مشورت کنید.

موارد منع مصرف نورواید

این دارو از آنجایی‌که منشاء گیاهی و جانوری دارد، یکی از کم عارضه‌ترین دارو‌ها در زمینه‌ی مغز و اعصاب به‌شمار می‌آید و حتی به‌عنوان یک مکمل دارویی می‌توان از آن نام برد. اما در موارد زیر منع مصرف وجود دارد و باید حتماً با پزشک خود مشورت کنید:

  • زنان باردار و زنان شیرده، اجازه‌ی مصرف ندارند.
  • مصرف برای کودکان هم توصیه نمی‌شود.
  • از آنجایی‌که از مواد طبیعی استخراج می‌شود، برای افراد حساس ممکن است ایجاد حساسیت کند.

تداخلات دارویی نورواید

در توضیحات این محصول، موردی در زمینه‌ی تداخلات دارویی ذکر نشده است اما اگر سابقه‌ی بیماری یا حساسیت به دارو دارید، لازم است قبل از مصرف حتماً با پزشک خود مشورت کنید.

داروی نورواید (Neuroaid)
داروی نورواید (Neuroaid)

عوارض جانبی نورواید چیست؟

با این‌که این دارو منشاء طبیعی دارد برخی از عوارض متداول آن عبارتند از:

  • ناراحتی شکمی
  • سردرد
  • حالت تهوع، استفراغ و اسهال

البته به‌ندرت بیماران با مصرف آن یرقان، هایپوکالمی (hypokalemia) (کاهش سطح یون پتاسیم در خون)، خشکی گلو و تشنگی، تشنج و سکته‌های مغزی مکرر را نیز تجربه کرده‌اند.

در پاره‌ای از موارد با مصرف این دارو، بدخلقی و تحریکات پوستی (ایجاد جوش) هم گزارش شده است.

داروی‌ مشابه نورواید

از جمله دارو‌هایی که مکانیسم اثری مشابه این دارو دارند عبارتند از:

  1. نوروایج ونتور لایف (NeuroAge): کپسول تقویت حافظه و تمرکز ساخت شرکت فاین فود (Fine food) انگلستان که حاوی آهن، ویتامین B5، پروتئین، کربوهیدرات، چربی، فیبر، سدیم و … است.
  2. نروزان ویتابیوتیکس (Neurozan Vitabiotics): قرص ۳۰ عددی که مصرف آن می‌تواند به بهبود حافظه و تقویت عملکرد مناسب سیستم عصبی و مغز کمک کند. این دارو ضد اضطراب و افسردگی و فاقد شکر، گلوتن، رنگ مصنوعی و نگه‌دارنده است.
  3. نوروتک نانو حیات دارو (Nano Hayat Darou Neurotec): کپسول ۶۰ عددی است.
  4. نوتروپیک (Nootropic): این دارو‌ها هم می‌توانند بر عملکرد مغز افراد سالم تاثیر مفیدی بگذارند. حافظه، انگیزه، خلاقیت و هوشیاری را تقویت و همچنین مانند روغن ماهی یا کافئین از افت‌هایی که با بالا رفتن سن بر عملکرد مغز اتفاق می‌افتند، جلوگیری می‌کنند.

نکات مورد توجه در مصرف نورواید برای کودکان

برای کودکان مصرف این دارو توصیه نمی‌شود.

در صورتی که خود یا عزیز‌تان مبتلاء نیاز به استفاده از داروی نورواید دارید یا در زمینه‌ی آن سوالی ذهنتان را به خود مشغول کرده است، می‌توانید از دکتر آنلاین مغز و اعصاب یا اخذ نوبت فوق تخصص مغز و اعصاب با پذیرش ۲۴ استفاده کنید.

شاید برای شما هم سوال باشد:

خواص قرص نورواید چیست؟

با این‌که به نظر می‌رسد که این دارو سبب حمایت و تقویت عملکرد سیستم عصبی می‌شود اما با دانش فعلی، نمی‌توان تاثیر قطعی آن را در بهبود بیماران پس از سکته‌ی مغزی اثبات کرد و نیاز به تحقیقات بیشتری در این زمینه است.

قرص نورواید ۲ را از کجا می‌توانیم تهیه کنیم؟

با توجه به اینکه برای فروش کپسول نورواید باید از طرف پزشک نسخه به داروخانه ارائه شود، می‌توانید داروی نورواید را پس از ارائه‌ی نسخه به داروخانه‌ها، تهیه کنید. برای تهیه این دارو ممکن است برخی از داروخانه‌ها موارد جایگزین را به شما پیشنهاد دهند. به عنوان مثال به جای نورواید داروکده به شما نوروایج (NeuroAge) را پیشنهاد می‌دهد.






۰/۵


(۰ نظر)

نوبت حضوری پزشک

متخصص مغز و اعصاب را آنلاین رزرو کنید

دریافت نوبت دکتر مغز و اعصاب

نوبت حضوری پزشک

متخصص داروسازی را آنلاین رزرو کنید

دریافت نوبت دکتر داروسازی

منبع:
https://www.darobox.ir/blog/

منبع

wikipedianeuroaid

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *