بانک اطلاعات دارویی

تهیه قرص داستینکس

قرص داستینکس از داروهای متناسب برای افرادی می باشند که شیر در غدد شیری آن ها ترشح می شود ولی نوزادی برای خوردن این شیر وجود ندارد.

در صورت نیاز به تهیه قرص داستینکس با تیم پشتیبانی داروباکس در تماس باشید.

 

قرص داستینکس چیست؟

قرص داستینکس از داروهایی می باشد که می تواند بر هورمون ها تاثیر گذاشته و ترشح شیر را در غدد شیری کاهش دهد. قرص داستینکس با نام لاتین Dostinex در بازار وجود دارد و در گروه دارویی آگونیسیت گیرنده های دوپامین قرار می گیرد و تهیه قرص داستینکس می توانید این دارو را با نام ژنریک Cabergoline نیز در بازار مشاهده نمایید.این دارو در شکل قرص های نیم میلی گرمی و در بسته های دو عددی قرار می گیرند.

تهیه قرص داستینکس

برای تهیه قرص داستینکس از داروخانه های آنلاین نهایت دقت را داشته باشید و به هر داروخانه آنلاینی مراجعه نکنید. داروباکس یک داروخانه آنلاین و معتبر می باشد که در راستای نیازهای بیماران راه اندازی شده است. همچنین داروباکس ارائه دهنده خدمات آنلاین و نوین پزشکی در تهران و ایران می باشد. برای تهیه قرص داستینکس یا هر دارو یا خدمات پزشکی دیگری که دارید می توانید از طریق شماره تماسها ، اپلیکیشن و سایت ما اقدام کنید و با خیالی آسوده پیگیری درخواست خود را به ما بسپارید. داستینکس بسته 8 تایی هم اکنون موجود می باشد، پس وقت را هدر ندید.

 

موارد مصرف

  • قرص داستینکس در پیشگیری یا توقف شیردهی فیزیولوژیک پس از سقط جنین یا مرده زایی و یا در زنانی که به دلایل پزشکی قادر به شیردهی نمی باشند یا از آن منع شده اند تجویز می شود.
  • همچنین در درمان اختلالات مرتبط با افزایش ترشح پرولاکتین مانند آمنوره، گالاکتوره، نازایی زنان، هیپرپرولاکتینمی ایدیوپاتیک، سندروم زین ترکی خالی (Empty Sella Syndrome) و همچنین آدنومای ترشح کننده پرولاکتین به کار می رود.

قرص داستینکس چگونه عمل می کند؟

در واقع Cabergoline یکی از گیرنده های دوپامین در مغز می باشد و در هیپوفیز قرار می گیرد. تحریک گیرنده های دوپامین باعث کاهش ترشح پرولاکتین خواهد شد و بر روی هیپوفیز قدامی تاثیراتی می گذارد تا شیر ترشح نگردد. داستینکس تاثیر دیگری بر این بخش های مغزی ندارد و هیچ آسیب دیگری به سایر بخش ها وارد نخواهد کرد.

 

آزمایش پرولاکتین چیست؟

در آزمایش پرولاکتین سطح پرولاکتین موجود در بدن شما سنجیده می‌شود. سطح هورمون پرولاکتین در زنان باردار یا زنانی که به تازگی زایمان کرده‌اند بالا است، این اتفاق در پاسخ به نیاز تولید شیر در پستان این زنان رخ می‌دهد. اما افزایش سطح این هورمون گاهی در زنانی که باردار نیستند یا حتی در مردان نیز می‌توان اتفاق بیافتد.

 

عوارض جانبی احتمالی قرص داستینکس (Dostinex)

  • حالت تهوع، استفراغ، معده درد، یبوست، سرگیجه، سبک سری، یا خستگی ایجاد شود. چنانچه هر یک از این علائم تشدید شدند یا استمرار داشتند، فورا پزشک یا داروساز را مطلع کنید.
  • به خاطر داشته باشید، پزشک معالج شما، با توجه به شرایط فعلی شما، مزایای این دارو را بیش از عوارض جانبی احتمالی آن ارزیابی کرده است. بعلاوه بسیاری از مصرف کنندگان، با تهیه قرص داستینکس  هرگز هیچگونه عارضه ی جانبی خاصی را تجربه نخواهند کرد.

در صورت مشاهده ی هر یک از علائم نادر اما خطرناک زیر پزشک را مطلع کنید:

  • سرفه مداوم
  • تغییرات خلقی/روانی (مثلا عصبانیت و برافروختگی)
  • امیال غیرمعمول شدید (مثلا افزایش میل قمار، افزایش تمایلات جنسی)
  • تغییرات بینایی
  • قاعدگی دردناک
  • درد پستان ها
  • علائم نارسایی قلبی (مثلا تنگی نفس، تورم مچ/قوزک پا، خستگی بی دلیل، افزایش وزن ناگهانی/بی دلیل)
  • به عنوان عوارض جانبی جدی تهیه قرص داستینکس می توان به درد قفسه سینه و مشکلات کلیوی اشاره کرد؛ چنانچه متوجه علائم هر یک از این عوارض شدید فورا به اورژانس مراجعه کنید.

موارد احتیاط در مصرف قرص داستینکس

  • در بیماران کلیوی، کبدی، قلبی عروقی، افراد مبتلا به زخم معده، سندروم رینود و سایکوز باید با احتیاط مصرف شود.
  • هرگز بدون تایید پزشک دوز مصرف دارو را تغییر ندهید.
  • از مصرف خودسرانه یا توقف مصرف خودسرانه ی تمام داروها جدا خودداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

Facebook X linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
سایدبار
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.