بانک اطلاعات دارویی

انتخاب یک داروی ضد افسردگی برای دوران بارداری

انتخاب یک داروی ضد افسردگی برای دوران بارداری

افسردگی

بیشتر خانمها و پزشکان انها از مصرف دارو در طی بارداری خودداری میکنند زیرا این دارو های میتوانند باعث ایجاد اختلالاتی در رشد جنین شود و یا روند زایمان را دشوار سازد .

زمانی که یک خانم باردار به درمان دارویی نیاز داشته باشد چه اتفاقی خواهد افتاد ؟

هم اکنون سلامت دارو های ضد افسردگی مانند فلوکسیتین و سیتالوپرام ثابت شده است .

بیش از 2500 خانم باردار از فلوکسیتین در طی بارداری استفاده کرده اند و حتی در بین زنانی که این دارو ها رادر سه ماهه اول استفاده کردند ,مشکلاتی بوجود نیامد .

در گزارش دیگر 375 خانم باردار در طی بارداری خود از سلکسی استفاده نمودند ولی ما هنوز اطلاعات کافی در خصوص دیگر دارو های ضد افسردگی همانند سترانالین ,پاروکسیتین ,فلووکسامین و ونلافاکسین نداریم .

بسیاری از خانمهایی که سابقه بیماری های افسردگی و یا بازگشت ان را داشته اند ,دشواری بسیاری را برای قطع این دارو ها در طی بارداری تجربه نموده اند و حتی خطر بازگشت افسردگی در انها وجود داشته است .

در این حالت برای فرد باردار پروزاک تجویز میشود که هیچ خطری برای روند زایمان ندارد .

دارو های ضد افسردگی میتوانند تاثیر نامطلوبی بر مادر داشته بانشد و این درحالیست که این تاثیر بر کودکان انها بیشتر میباشد .

معمولا مادران افسرده کودکانی ضعیف تر و لاغرتر را به دنیا می اورند که همه فاکتور هایی منفی از وضعیت سلامتی کودک میباشند .

به عبارت دیگر عدم مصرف دارو های ضد افسردگی در مادران باردار همیشه بهترین راه حل نمیباشد .

[divider]

مرکز تحقیقات کلینیک مغز و اعصاب و روان آلومینا

4.5
2
votes
امتیاز دهی به این نوشته

بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان داروباکس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی داروباکس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است


شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021 ☎

واحد انجام تست خواب ☎ 02122639401 ☎

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب ☎ 02122648627 ☎

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021 ☎

 واحد مغز و اعصاب و روان غرب تهران (آزادی) ☎ 02166158469 ☎


درمان بی خوابی بدون دارو

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

 


درمان افسردگی

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه داروباکس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان داروباکس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)


درمان اضطراب در منزل بدون دارو

عضویت
Notify of

guest


8 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
آرزو. بابایی

سلام، من پرستار بخش دیالیز میباشم و مدت زیادی به دلیل افسردگی سرترالین بعد بخاطر مقاومت دارویی سیتالو. و بعد فلوکستین استفاده کردم، امسال در بازار فلوکستین خارجی پیدا کردم پروزاک 20میلی روش نوشته Lilly,با مصرف آن مود خیلی خوبی داشتم و وزنم خیلی خوب تنظیم شد اما دچار درد و سوزش بین کتفها خستگی و سوزش عضلات شدم، آیا بخاطر این دارو بود؟ چون با قطعش بهتر شدم، چون مودم در،مقایسه با فلوکستین اکسیر و عبیدی بهتر بود همینطور از نظر گوارشی بهتر تحمل میکردم خیلی ناراحتم اما بخاطر این عارضه ترسیدم ادامه بدم، لطفا راهنمایی کنید

رها اعلا

همسرم بیشتر مواقع کم خلق وعصبی بود ودر ضمن سابقه افسردگی دو قطبی درخانواده ایشان. وجود دارد،خودم پرستارم، وبا شرح حال دادن به یه همکار پزشک روانپزشکی قرص سیتالوپرام 20براشون شروع کردم،چون میدونستم مقاومت. میکنه بجای لوراتادین که برا آلرژی میخورد جا زدم،ولی بعد یکماه فهمید و چند روز به قول خودش نمایشی میخورده،در اصل نخورده، دوباره متقاعد شد ودو روز خورد امروز روز سومه ودچار عوارض شده،خواب آلودگی ودرد پاها وبیحسی بدن. لطفا کمکم کنید.آنتی دوتش چیه که بهش. بدم کمک کنید،در ضمن روزی دو ساعت رانندگی میکنه برا رفتن به سر کار.

مریم عبداللهی روانشناس , رواندرمانگر و نوروتراپیست

سلام
رهای عزیز متاسفانه بدون بررسی های دقیق بالینی نمی توان در مورد تجویز و یا تغییر دوز به شما کمکی کرد و بهتر است از همان همکار روانپزشک مشورت بگیرید.

زهرا

با سلام.من به مدت 2 سال است که بخاطر بارداری بد قبلی نیازمند مصرف آسنترا 50 شدم.
مجدد قصد بارداری دارم
آیا میتوانم با این دارو باردار شوم؟
برای جنین چه مضرراتی دارد؟

رزيتا

با سلام، در مطلب شما موترد نقض وجود دارد، بالاخره فلوكستين بر روي مادران باردار افسرده اثر سوء دارد يا خير ؟ اين دو سطر چه معنايي دارد ؟ ” براي فرد باردار پروزاك تجويز ميشود كه هيچ خطري در روند زايمان ندارد، ” ” داروهاي ضد افسردگي ميتواند تاثير نامطلوبي روي مادر داشته باشد و اين در حاليست كه اين تاثير ميتواند بر روي كودك بيشتر باشد ” در صورت تجويز پزشك در سه ماه اخر بارداري چه كنم ؟ ايا اعتماد كنم به يافته هاي شما و تجويز ايشان و يا سه ماه اخر را هم مثل ٦… Read more »

Anonymous

امتیاز بینندگان:1 ستاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *